WaiYuen Yeung

afbeelding van WaiYuen Yeung

Personalia

Naam: 
WaiYuen Yeung W.Y.
Aanhef: 
Mevrouw

Publieke e-mail/ Contactinformatie

Adres: 
Rotterdam
Mobiele telefoon: 
+31 6 23 24 15 52

Bedrijfsinformatie

Bedrijfsnaam: 
wycommunicatie
Specialisaties: 
Overheid
Overig bedrijfsleven / MKB
Persoonlijke sfeer / Privé
Semi-Overheid / Onderwijs
Onderwerpen: 
Arbeidsverhoudingen
Burenconflicten
Interculturele samenwerking
Samenwerkingsproblemen
ADR Registermediator: 
Nee
MfN-registermediator: 
Nee

Profiel

Profiel: 

De basis van mediation is dat u bereid bent samen tot een oplossing te komen. Dat vormt het startpunt van elk traject. Ik zie het als mijn rol om zakelijke conflicten of burenruzies bespreekbaar te maken, zodat er ruimte ontstaat voor oplossingen waarover u ook op langere termijn tevreden kunt zijn.

Mijn ervaring is dat taalbarri√®res, onuitgesproken verwachtingen, emoties of onderliggende belangen soms belemmeringen vormen om daadwerkelijk met elkaar in gesprek te zijn. Daarom sta ik stil bij wat u drijft en wat voor u belangrijke doelen zijn. Dit hoeft geen eindeloos traject te worden. In zo’n vijf bijeenkomsten bespreken we het conflict of de onenigheid, het moment dat ruis ontstaat en wat beide partijen in essentie belangrijk vinden. Van daaruit is een oplossing mogelijk.

Als MfN-registermediator ben ik gespecialiseerd in zakelijke conflicten tussen werkgever en werknemer, zakenpartners en buren. In mijn vak als mediator benut ik mijn ervaring als docent interculturele communicatie en mijn ervaring als coach/trainer op het gebied van personeel en arbeid. Hierdoor weet ik hoe belangrijk het is om zonder oordeel naar beide kanten van een verhaal te luisteren. Dat maakt het makkelijker om verschillende invalshoeken te bespreken en afspraken te maken waarover beide partijen tevreden zijn.

Hebt u vragen over mijn werkwijze? Stel uw vraag via yeung@wycommunicatie.nl of bel voor een vrijblijvend intakegesprek naar 06 23 24 15 52.