Hans Varkevisser

afbeelding van Hans Varkevisser

Personalia

Naam: 
Hans Varkevisser H.R., MCDM
Aanhef: 
De heer

Publieke e-mail/ Contactinformatie

Adres: 
wijnhaven 3m
3011wg Rotterdam
Telefoon: 
+31 103032976
Mobiele telefoon: 
+31 641158810
Fax: 
+31 104363733

Bedrijfsinformatie

Bedrijfsnaam: 
Motus Mediation
Specialisaties: 
Generalist
Gezondheidszorg
Overheid
Persoonlijke sfeer / Privé
Onderwerpen: 
Arbeidsverhoudingen
Bestuurlijke verhoudingen
Burenconflicten
Erfenissen
Milieu / Ruimtelijke ordening
Samenwerkingsproblemen
ADR Registermediator: 
Nee
MfN-registermediator: 
Ja

Profiel

Profiel: 

 

Hans Varkevisser van Motus Mediation is een kei in het werken met mensen en groepen. Als voormalig operationeel leider en crisismanager is hij gewend te functioneren in situaties die spannend, chaotisch en onvoorspelbaar zijn. Hij brengt hij de rust en de daadkracht die nodig zijn om de crisis te bedwingen.

Als mediator weet Hans hoog oplaaiende conflicten tussen mensen te doven. En blust hij 'smeulende veenbranden' die een hele organisatie verzieken en verlammen. Hij helpt partijen in te zien wat er speelt, wat de belangen zijn en wat de mogelijkheden. Zo brengt hij ze in beweging naar een definitieve en duurzame oplossing voor hun conflict.

Hans behandelt conflicten van zeer uiteenlopende aard. Conflicten op het werk, erfkwesties, burenconflicten en geschillen met de overheid. Zijn benadering is onconventioneel en op de man af. Daarbij volgt hij altijd de weg van harmonie en balans. 

Hans: “Partijen hoeven niet als vrienden naar de mediationtafel te komen en na de mediation ook niet als vrienden uit elkaar te gaan. Ze moeten er met elkaar wel uit willen komen en bereid zijn elkaars standpunten te horen. Ontbreekt die basis aan het begin van de mediation, dan is dat het eerste waar ik mee aan de slag ga"