Vooruitblik woensdag 21 juni 2023: Noëlla de Jager met als thema “Vergroot jouw zichtbaarheid en vind de klanten die echt bij jou passen!”

Vergroot jouw zichtbaarheid en vind de klanten die echt bij jou passen!

Als mediator en zelfstandig ondernemer wil  je graag de juiste klanten aantrekken. Hierin is zichtbaarheid een belangrijk thema, want hoe horen jouw potentiële klanten van jou?

Wij nodigen je uit voor een boeiende en interactieve kennissessie over zichtbaarheid als ondernemer/mediator op woensdag 21 juni met ondernemer én ondernemerscoach Noëlla de Jager. Ontdek hoe je door de juiste zichtbaarheid niet alleen je naamsbekendheid vergroot, maar ook hoe duurzame relaties opbouwt met jouw ambassadeurs en community van mediators. Tijdens de sessie besteden we aandacht hoe jullie onderling als leden van de RMA je eigen zichtbaarheid kan versterken conform Popcorn Principe.

Tijdens de kennissessie kijken we naar wat zichtbaarheid nu voor jou betekent en op welke manier je dit kan versterken op een manier die bij jou past. Noëlla zal aan de hand van ‘de 7 stadia’ en de marketingfilosofie ‘kleinst levensvatbare markt’ van Seth Godin, uitleggen hoe je hier effectief op kan inspelen.

Samen verkennen we hoe jij gevonden kan worden als de expert die wordt vertrouwd en de opdracht gegund wordt. Aan het einde van de kennissessie heb je nieuwe ideeën om jouw eigen zichtbaarheid te vergroten op een manier die bij jou past.

Kom woensdag de 21ste naar de RMA meeting en meld je snel aan voor deze verrijkende kennissessie!

Noëlla de Jager

Over Noëlla:
Noëlla de Jager (56) studeerde Scheikundige Technologie aan de TU Delft en werkte hierna 18 jaar in verschillende management functies bij Unilever.
In 2010 nam ze ontslag en startte ze Good Place 2 Work, de flexwerkplek voor vrouwelijke professionals in Rotterdam.
Noëlla gelooft in het Popcorn Principe: Als we tijd en energie in elkaar steken, knallen we met z’n allen de pan uit.
In de afgelopen 13 jaar heeft zij een community gebouwd waarin de vrouwelijke ondernemers elkaar versterken door van elkaar te leren en elkaar te ondersteunen in de groei van de eigen onderneming. Naast Good Place 2 Work heeft Noëlla het boek ‘Over Leven Als Ondernemer’ geschreven, host zij de Popcorn Principle Podcast over ondernemen en coacht zij ondernemers om nieuwe stappen te zetten in hun ondernemerschap. Zie haar LinkedIn profiel, ze nodigt je uit om te linken.

 

Tenslotte:
2 PE-punten zijn toegekend bij de MfN.

Op deze avond zal voorafgaand aan de bijeenkomst door Annemarie van der Zee (Teamlead Customer Care Small Enterprises) van onze samenwerkingspartner AON, de specialist op het gebied van van risico-, pensioen- en gezondheidsoplossingen ten behoeve van mediators, een korte presentatie worden verzorgd. Als je vragen hebt over de oplossingen van AON kan je die op de avond persoonlijk aan haar stellen.

Het formele programma is klaar rond ± 22.00 uur en is er de mogelijkheid om gezamenlijk nog een drankje te drinken en na te praten.
Voorafgaand aan de bijeenkomst is er de mogelijkheid te genieten van een heerlijke maaltijd.
Voor zowel de maaltijd als de bijeenkomst is je aanmelding vooraf vereist (secretariaat@rotterdammediation.nl)