Beste leden,

Graag nodigen wij je uit voor onze vierde bijeenkomst van 2023 op woensdag 27 september a.s. van 19.30 tot 22.00 uur welke zal plaatsvinden bij AON aan de Admiraliteitskade 62 3063 ED Rotterdam.

Diner

Voorafgaand aan de bijeenkomst nodigen wij je graag om 18.00 uit voor het diner (inclusief een drankje). De kosten daarvan zijn € 20, ter plaatse met PIN te betalen. Voorafgaand aanmelden is vereist.

Workshop

Vanaf 19.30 tot 22:00 uur vindt onze vierde jaarthema bijeenkomst in het kader van “Zichtbaarheid” plaats:  Zichtbaarheid als mediator (effectieve omgang met cliënten in de mediation). verzorgt door Theo van Dijk.

 Het belooft weer een uitermate boeiende avond te worden.

2 PE-punten zijn aangevraagd bij de MfN.

Het formele programma is klaar rond ± 22.00 uur en is er de mogelijkheid om gezamenlijk nog een drankje te drinken en na te praten.

Aanmelden

Aanmelden kan via het secretariaat via het bij jullie welbekende emailadres.

Parkeren en openbaar vervoer

Parkeren kan in de gratis parkeergarage van AON (direct om de hoek Admiraliteitskade/ Infirmeriestraat).

Kom je met openbaar vervoer? NS-station Blaak is het dichtste bij. Je kunt uiteraard ook via Rotterdam Centraal reizen. Per metro (lijn A, B, of C halte Oostplein), tram (lijn 21 of 24, halte Oostplein).

Meer over Theo van Dijk: Klinisch Psycholoog BIG – Mediator

Theo van Dijk begon zijn carrière als muziekleraar en later onderwijzer. Ondertussen studeerde hij Klinische Pedagogiek en Psychologie.

Vanaf 1977 werkte hij in diverse functie in het wetenschappelijk onderwijs en onderzoek op het terrein van Relatietherapie en Gezinstherapie.

Sinds 1989 werk hij als zelfstandig Klinisch Psycholoog en Relatie- en Gezinstherapeut in eigen praktijk.

Vanaf 1995 werd hij opgeleid tot Mediator en vanaf 1997 werkte hij als zelfstandig Mediator.

In dat jaar werd hij tevens Trainer en Opleider bij het Centrum voor Conflicthantering en bij het ADR, het Amsterdams Dispute Resolution Instituut.

Sinds 2001 is hij betrokken bij de Rechterlijke Macht in het kader van mediation-vaardigheden voor Rechters, de “Nieuwe Aanpak” en bij het onderwijs aan `rechter in opleiding.

Vanaf 2004 werkt hij als Docent-trainer bij de Masteropleiding Dispute Resolution, een samenwerking tussen de Universiteit van Amsterdam en het ADR.

Sinds 2002 verzorgt hij ook trainingen en masterclasses voor organisaties die daarom vragen en verzorgt hij supervisie voor mediator-intervisie groepen.

Agenda 2023

Voor 2023 is het thema “Zichtbaarheid”.

De volgende bijeenkomst is op 15 november 2023: Adinda de Vreede, Teken je gesprek.