Wat bieden wij?

200HansW
  • De Rotterdamse Mediators Associatie (RMA) is een vereniging voor mediators in de Rotterdamse regio.
    De RMA organiseert netwerkbijeenkomsten en lezingen voor mediators, geeft voorlichting en onderhoudt contacten met onder meer de Mediatorsfederatie Nederland (MfN), de kwaliteitskoepel voor mediation in Nederland, maar ook met de beroepsvereniging NMV en andere regionale mediatorsverenigingen.

 

  • Bij onze vereniging ontmoet je mediators uit alle werkgebieden. Vóór de lezingen is doorgaans de gelegenheid elkaar te treffen tijdens een informele maaltijd. Hiervoor kun je je opgeven.

 

  • De lezingen zijn zeer interessant voor alle mediators. Er worden vijf bijeenkomsten georganiseerd met lezingen die voor alle mediators interessant zijn. Voor de lezingen worden PE punten aangevraagd.

 

  • Op onze website hebben alle mediators een persoonlijke webpagina, met een link naar hun eigen website. Via een zoekfunctie kunnen potentiele klanten zoeken naar een voor hun situatie geschikte mediator.

 

  • Beroepsaansprakelijkheidsverzekering
    Op verzoek van de RMA zijn afspraken gemaakt met AON over een collectieve beroeps-/bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering die dekking geeft om aan de voorwaarden van MfN te voldoen. Deze verzekering wordt aangeboden onder uiterst voordelige voordelen (collectiviteit). Deze polis biedt dekking voor de RMA-mediator zonder personeel. Meer informatie over AON en wat zij voor RMA leden kunnen betekenen vind u hier