Geacht RMA-lid,

Uitnodiging
Graag nodigen wij je uit voor onze verenigingsavond op woensdag 25 september 2024 a.s. van 19.30 tot 22.00 uur welke zal plaatsvinden bij AON aan de Admiraliteitskade 62, 3063 ED Rotterdam.

Diner
Voorafgaand aan de bijeenkomst nodigen wij je graag om 18.00 uit voor het diner (inclusief een drankje). De kosten daarvan zijn € 20,=. Voorafgaande aanmelding via het secretariaat is vereist.

Workshop
Vanaf 19.30 tot 22:00 uur vindt onze vierde jaarthema bijeenkomst in het kader van “Mens en Methode” plaats met als onderwerp: “Hoog Conflict Persoonlijkheden (HCP)”.  De workshop op deze avond wordt verzorgd door mr.drs. Vinod Bhagwandin (1970).

2 PE-punten zijn aangevraagd bij de MfN.

Het formele programma is klaar rond ± 22.00 uur en is er de mogelijkheid om gezamenlijk nog een drankje te drinken en na te praten.

Toelichting Vinod op de workshop:

De workshop Hoog Conflict Persoonlijkheden (HCP) gaat in op de grootste lastpakken in conflicten en bemiddeling daarvan. Mensen of partijen die eigenlijk niet echt aan een eerlijke en gelijkwaardige oplossing lijken te willen bijdragen en stelselmatig de communicatie en het proces frustreren en saboteren, kortom jou en je andere cliënt onder grote druk zetten voor hun eigen belangen en behoeften.

We bespreken de kenmerken van HCP, de achtergrond en oorzaken (zoals persoonlijkheidsstoornissen) en bieden een driedelige nieuwe doch zeer succesvolle Amerikaanse methodiek om hiermee goed en effectief om te gaan. We zullen uiteraard ook de drie technieken oefenen.

Na de workshop weet jij als deelnemer hoe HCP te herkennen, te begrijpen en ermee te dealen. Behalve professioneel kan deze kennis en vaardigheden ook van pas komen in je persoonlijke leven, waar je immers ook mensen met HCP kunt tegenkomen.

 

Profielfoto van Vinod Bhagwandin

Over Vinod:
mr.drs. Vinod Bhagwandin (1970) is sinds 2003 trainer verbonden aan Bureau Coloured Consultancy (CoCon). Daarnaast heeft hij sinds 2014 een praktijk voor therapie en coaching in Rotterdam en Den Haag. In 2012 heeft hij een mediatoropleiding gevolgd bij The Lime Tree.

Vinod is vanuit zijn rol bij Bureau Coloured Consultancy (CoCon) tevens betrokken bij “Buurtbemiddeling Rotterdam” (onze samenwerkingspartner op het gebied van buurtbemiddeling!) en heeft ook in 2023 een avond voor ons verzorgd.

Bron: https://vinod.nu/